20 másodperccel korábban indult a japán vonat, közleményben kért elnézést az üzemeltető

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

November 14-én délelőtt szörnyű dolog történt Tokió Akihabara nevű városnegyedének vasútállomásán:

a Tsukubába tartó vonat a menetrendben meghatározott 9:44 helyett már 9:43:40-kor, azaz 20 másodperccel korábban indult el.

Ez a Tsukuba Express egyik vonata.Fotó: Wikipédia

A járatot üzemeltető Tsukuba Express nevű társaság még aznap hivatalos bocsánatkérő közleményt jelentetett meg a honlapján, azt írták,

„Őszintén sajnáljuk az utasainknak okozott komoly kellemetlenséget”.

(Rocketnews24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.