A 444 Coub-művésze miatt kapott pánikrohamot Kerényi Miklós Gábor

Az egész bulvárvilág beleremegett, amikor kiderült, a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor hét órával adás előtt lemondta erősen beharangozott szereplését Hajdú Péter műsorában, az Esti Frizbiben. Hajdú Péter kitálalt a Blikknek, mint mondta, sokkolta „Keró” viselkedése. A 24.hu szerdán írta meg, hogy az egykori színházigazgatóhoz kedden este orvost kellett hívni, miután valaki átküldött neki egy „róla készült paródiavideót”, és rájött, hogy a „szavait kiforgatja a sajtó, ezért nem kíván szerepelni.” Nem tudtunk nem arra gondolni, hogy talán kollégánk, Kossuth-díjesélyes Coub-művészünk, Czinkóczi Sándor alkotását nevezte Kerényi paródiavideónak, ezért sejtésünket megerősíttettük, és kiderült,

valóban a 444.hu miatt kapott pánikrohamot a fenekelési ügyekbe keveredett, pirospacsikedvelő Kerényi Miklós Gábor.

A rendkívül félreérthető, provokatív, elfenekelésszinten bántó videoloop így néz ki: 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.