A Mol megmagyarázza, miért csökkentették az üzemanyagok árát Mezőkövesden, miután odaszólt nekik Tállai képviselő

Az adóügyi államtitkár Facebook oldalán jelentette be, hogy miután odaszólt a Molnak, csökkentették az üzemanyagárakat a választókerületében. A modern piacgazdaság iránt elkötelezett magyar miniszterelnök, Orbán Viktor, és a Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely is gratulált Tállainak, hogy kijárta: a választókerületében olcsóbb legyen a benzin. A dolog másoknak is meghozta az étvágyát, a KDNP-s Hollik István is a benzinár vizsgálatát kérte saját választókerületében.

Ezen a ponton már a Mol is úgy érezte, hogy meg kell szólalnia az ügyben, és a következő közleményt adták ki:

„A Mol piaci vállalatként a fogyasztói visszajelzéseket is beleértve folyamatosan figyelemmel kíséri a versenypiaci tényezőket, elemzi és szükség esetén módosítja az árakat. Az árazás ugyanakkor tisztán kereskedelmi kérdés. A Mol, ahogyan eddig, úgy most sem kommentál konkrét árakat vagy a saját árazási gyakorlatát.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.