Blake Sheltont választották a legszexibb férfinak, és ezzel nagyon sokaknak van gondja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Lássuk be, normális embert nem érdekel, kit nevez ki a People magazin a világ legszebbjének vagy legszexibbjének. Most mégis elég nagy visszhangja lett választásuknak, amit őszintén nem ért szinte senki. A híres emberek magazinja szerint a 2017-es év legeslegszexibb férfija Blake Shelton, akit Magyarországon inkább Gwen Stefani pasijaként ismernek, tekintve, hogy hazánkban elég visszafogott az érdeklődés a zenész által játszott country műfaja iránt. 

Blake Shelton és Gwen StefaniFotó: Larry Busacca/AFP

A twitterezők nem (csak) azon akadtak ki, hogy Shelton „annyira szexi, mint egy bácsi egy gyógyszerreklámban, akit madárházépítés közben mutatnak, miközben a mellékhatásokat olvassák föl”, hanem azon, hogy a zenész hosszú évek óta tol homofób vicceket és megnyilvánulásokat, de kész bármikor leszólni a nőket és a bevándorlókat is. 

Egy 2011-es tweetjében azt írta, az a férfi, aki megpróbálja megfogni a seggét, csúnyán össze lesz verve, vérezni és zihálni fog. 

Később a bejegyzés miatt elnézést kért, de az ízléstelen, buzizós posztokkal nem sikerült leállnia. Egy zenei fesztiválon finoman utalgatott rá, hogy Jake Gyllenhaal meleg, hiszen játszott a Túl a barátságon című filmben, amiben két cowboy szeret egymásba, Twitteren pedig rendszeresen posztolt olyan jópofának szánt gondolatokat, miszerint nem érti, miért jönnek be neki a leszbikus nők, ha egyszer ő maga nem meleg.

Volt néhány szép szava a nőkhöz is, egy posztban dagadt picsának nevezte exét, aki 19 éves korában törte össze a szívét, de közzétette beteg fantáziáit az akkor még csak 16 éves Dakota Fanningről is. Ha nem lenne ennyi elég a legszexibb férfiből áradó pozitív energiákból: a bevándorlókat is előszeretettel csúfolja, rendszeresen kiborul az angol nyelvet nem elég jól beszélő kiszolgálószemélyzeten, és nem is finoman utalgatott már rá, hogy az arabokat alapból terroristának nézi. 

Az már tényleg csak mellékszál, hogy kevesen tudtak felállva tapsolni ahhoz, hogy már megint egy privilegizált fehér férfi lett a People kisistene. Ahogy az egyik twitterező megjegyzi, 32 év alatt összesen két alkalommal választottak fekete férfit a legszexibbnek.

(via Vox)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.