Nem vezethetnek számlát az OTP-nál Tyirityán Zsolt nácijai

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A neonácik élete sem csak játék és mese: a Betyárseregből szerveződő, Tyirityán Zsolt vezette Erő és Elszántság mozgalmat először a Facebook tiltotta le, most pedig az OTP közölte a Magyar Naranccsal, hogy a bank felmondja a hamarosan párttá alakuló szervezet bankszámláját.

(Ez volt az Erő és Elszántság alakulásához vezető vecsési rendezvény
bombasztikus promóvideója)

A mozgalom honlapján korábban az szerepelt, hogy az OTP-nél vezetnek támogatói számlát, ide utalhattak mindazok, akiknek szimpatikus a rasszizmus és a szélsőjobboldali eszmék. (Magyar Narancs)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.