Traktorra cserélte az atomrakétákat Kim Dzsongun

külföld
2017 november 16., 12:24
comments 77

Az elmúlt hónapokban Kim Dzsongun észak-koreai diktátor szinte kizárólag az ország rakétatesztjei miatt jelent meg a nyilvánosság előtt, de az utóbbi napokban a hadügyi fotók és videók elmaradtak, és Kim inkább gazdasági témákban kezdett szerepelni. A legutóbbi fotósorozaton egy traktorgyárat tekint meg, kipróbálja az egyik járművet, földművesekkel beszélget.

Miután Észak-Korea a világ legzártabb országa, ahonnan alig szivárog ki bármilyen információ, ezért az elemzőknek nagyrészt ilyen változásokból kell kikövetkeztetnie, hogy mi történik Phenjanban.

Most arról beszélnek, hogy az atom- és rakétakísérletek miatt bevezetett nemzetközi szankcióknak egyre súlyosabb hatása van az ország gazdaságára (az Észak-Koreából menekülő disszidensek szerint nagyon felment például az üzemanyagok ára), ezért Kim Dzsongun most azt akarja hangsúlyozni, hogy elsősorban erre a területre koncentrál. (Yahoo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.