A Quaestor-ügyben vádlott Orgován Béla tápiósági közmunkás cégei 300 milliós bevételt vallottak be

gazdaság
2017 november 17., 10:39
comments 43

Úgy tűnik, a semmiből felbukkant tápiósági közmunkás, aki ellen a Quaestor-ügyben emeltek vádat, közmunkásból sikeres vállalkozóvá vált, ugyanis az Opten adatbázisában négy cég van Orgován Béla nevén, és ezek a fennállásuk óta együtt kb. 300 millió forint árbevételt vallottak be – írta meg a 24.hu.

Az Enilontal, a Konimonika és az Onszid-Ma Kft. székhelyét az egykori Csepel Művek XXI. kerületi iparterületén található főhadiszállásra jegyezték be, de a 24.hu a helyszínen nem talált senkit, minden zárva volt, és a megadott elérhetőségeken is hiába érdeklődtek. A lap szerint Orgován alapvetően építkezik, mindhárom céggel ingatlanokon dolgozik.

Orgován Béla cégeinek neve a postaládáján 2015 tavaszán.
photo_camera Orgován Béla cégeinek neve a postaládáján 2015 tavaszán. Fotó: Botos Tamás / 444

A negyedik céget, Nellen Kft.-t Orgován 2016 elején alapította, az a vállalkozás csak 101 ezer forintos forgalmat jelentett. A gépjármű-kereskedelemmel foglalkozó céget Tápióságon, Orgován lakcímére jegyezték be.

A hatalmas bevételek ellenére néhány millió forintos veszteség volt a végeredmény. (24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.