Kabát Péter abbahagyja a focit egy dzsungelreality miatt

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.
Kabát Péter a médiában akar elhelyezkedniFotó: youtube / RTL

Az egykori újpesti csatár, a 40 éves korba lépett Kabát Péter, miután szerződést már nem kapott, tavaly sportkoordinátornak állt a Megyeri úton, aztán rájött, hogy mégis focizna még, és elfogadta az NB III-ba száműzött Győri ETO ajánlatát. Fel is jutottak a másodosztályba, óriási ünnep is volt a nyáron. Most ősszel azonban újabb válaszúthoz érkezett. 

"Ezután következett az NB II-es szereplés, ahol a vezetőség szerencsére ugyanúgy számított rám, meghosszabbítottuk a szerződésemet. Azt azért tudni kell, hogy 40 éves elmúltam az idén, tehát már nem vagyok fiatal a labdarúgásban, mint játékos, és most már kell gondolnom a jövőre is. Megkeresett az RTL Klub, és egy olyan lehetőséget ajánlott, amit semmiképp sem szerettem volna elszalasztani. Felkértek, hogy vegyek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben, én pedig meg szeretném próbálni, hiszen ilyen műsorban még nem voltam. Futballjátékosként már nem tudok hosszú távokban gondolkodni, de mindenképpen a fociban szeretnék maradni, ugyanakkor ki akartam próbálni magam ebben a műsorban, elfogadtam a felkérést, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a vezetőséggel."

Kabát a klub honlapján nem győzött hálálkodni a győrieknek az elmúlt időszakban nyújtott lehetőségért, és megígérte, hogy ki fog járni meccsekre továbbra is, legalábbis amikor ideje és új munkája engedi majd. 

A volt válogatott játékos nehezebb ligába kerül az NBII-nél, olyan egyéniségekkel kell megmérkőznie a dzsungelreality-ben, mint Cicciolina, Herczeg Zoltán vagy Pumped Gabo. Nem kell félteni, kipróbálta magát már több kereskedelmi tévés műsorban is, bár az eddigi legemlékezetesebb médiaszereplését a Kabát-otthonban tudta le csapattársakkal, Torghelle Sanyival, barátnőkkel és egy feldühödött szomszéddal.

(Nemzeti Sport)