Vádat emelnek H. Imre ellen, aki tavaly nyáron felgyújtott egy sünt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vádemelési javaslattal zárták le az angyalföldi rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki felgyújtott egy sünt.

Egy járókelő 2016. július 26-án a reggeli órákban egy XIII. kerületi parkban súlyosan sérült, megégett sünt talált. A kisállat még élt, így állatorvoshoz vitte, de a sün a szakszerű állatorvosi ellátás ellenére is elpusztult.

Még aznap nyomozás indult, és az angyalföldi rendőrök beazonosították a sün felgyújtásával megalapozottan gyanúsítható budapesti H. Imrét. A 20 éves férfit másnap a XIII. kerületi otthonában elfogták.

A nyomozás a napokban ért véget, a BRFK XIII. kerületi rendőrkapitányságának munkatársai vádemelést javasolnak az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.