Vádat emelnek H. Imre ellen, aki tavaly nyáron felgyújtott egy sünt

bűnügy
2017 november 17., 08:07
comments 102

Vádemelési javaslattal zárták le az angyalföldi rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki felgyújtott egy sünt.

Egy járókelő 2016. július 26-án a reggeli órákban egy XIII. kerületi parkban súlyosan sérült, megégett sünt talált. A kisállat még élt, így állatorvoshoz vitte, de a sün a szakszerű állatorvosi ellátás ellenére is elpusztult.

Még aznap nyomozás indult, és az angyalföldi rendőrök beazonosították a sün felgyújtásával megalapozottan gyanúsítható budapesti H. Imrét. A 20 éves férfit másnap a XIII. kerületi otthonában elfogták.

A nyomozás a napokban ért véget, a BRFK XIII. kerületi rendőrkapitányságának munkatársai vádemelést javasolnak az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.