Becsicskították Trumpot az elefántok: egy nap után visszavonta a csontok importengedélyét

külföld
2017 november 18., 07:05
comments 63

Egy nappal azután, hogy feloldotta a vadásztrófeák, így az elefántcsont behozatalának tilalmát két afrikai országból, Zimbabwéból és Zambiából, Donald Trump meggondolta magát és felfüggesztette döntését. Az amerikai elnök Twitter-posztjában úgy fogalmazott:

áttekinti az "összes környezetvédelmi tényt."

Az amerikai szövetségi vadászati és halászati hivatal azzal indokolta csütörtökön a Zimbabwében és Zambiában hobbivadászaton leölt elefántok trófeáira kiadott importengedélyeket, hogy

így az érintett két országban többletbevétel keletkezik, amit természetvédelemre fordíthatnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.