Óriási potyát kapott a válogatottba is meghívott Honvéd-kapus

futball
2017 november 18., 19:40
comments 51

Ha lettek volna nézők, remekül szórakoztak volna az Újpest-Honvéd 61. percében, de Gróf Dávid, a Kispest kapusa hálás lehet az MLSZ-nek, hogy megint kitiltotta a drukkereket a Megyeri útról. 

link Forrás

Gróf Dávid benne volt Szélesi Zoltán keretében, de nem lépett pályára a válogatott utolsó két idei meccsén. 

Az Újpest végül 2-1-re verte a bajnokot. A Puskás Akadémia szeptember közepe után tudott megint nyerni, egy légiós góljával verték a Diósgyőrt 1-0-ra. A Fradit idegenbe nem kísérte el a Groupamába visszatérő tábor, a Nemzeti Sport szerint nem kelt el a paksi stadionban a vendégszurkolóknak fenntartott 750 jegy. A Fradi azért nyert 2-0-ra a Paks ellen. 

A kiesési rangadón a Balmazújváros 2-1-re verte a Haladást, így kieső helyen játszhatja majd első bajnoki meccsét az új, méregdrága stadionjában jövő héten a szombathelyi csapat. 

Tállai Andrásnak pedig a Mol után az MLSZ-t is fel kellene hívnia, mert csapata, a Mezőkövesd kieső helyen áll, 3-3-at játszottak most a Vasassal. De azért volt ilyen gól is a meccsen. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.