„Serpenyővel meg lábassal játszok, szólíts Quavo lecsónak”- hiphop végre érthetően

Nem túl nagy túlzás azt mondani, hogy ma az egyik legígéretesebb hiphop projekt Magyarországon A Youtube-on a herka csatorna, ahol két srác megfeszített munkával igyekszik közelebb hozni az amerikai rapperek klipjeit a hazai közönséghez.

Az első ilyen a Migos Bad and Boujee című száma volt, amit úgy közvetítettek le, mintha egy meccs lenne:

A produkció igazi ereje abban van, hogy szerencsére a szakkommentátorok nem sokat vesződnek azzal, hogy az amerikai slanget ráhúzzák valamilyen magyar kifejezésre, hanem csak odatolják nyers fordításban. Ilyenkor van az, hogy 

„Serpenyővel meg lábassal játszok, szólíts Quavo lecsónak".

Ace Hoodtól a Bugatti már tovább lép, és értékelik is az előadókat.

Igazi közszolgálat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.