Facebookon gúnyolja a londoni rendőröket egy brit rabló

Lee Mapstone az utóbbi napokban azzal szórakoztatja magát és közönségét, hogy a Facebookon gúnyolja, alázza a londoni rendőrség munkatársait.

Emberrablásért és rablásért is körözik, szeptember vége óta van elfogatóparancs ellene, de eddig nem sikerült elkapni. De nem húzza meg magát, hanem London központjában fotókat készít posztoló rendőrökről, és gyalázkodó megjegyzésekkel posztolja a képeket:

Kávézgatnak, ahelyett hogy elkapnák, írja többek között.

Az a legkevesebb, amikor azt írja, hogy "szarok vagytok a bújócskában", itt például Barbie babának csúfolja a királyi palotát őrző rendőrt, akihez a kép szerint egészen közel merészkedett:

Gúnyt űz a rendőrökből.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy azonnal jelentsék, ha látják a férfit.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.