David Lynch lebratyizott az ukrán elnökkel

külföld
2017 november 20., 11:31

David Lynch amerikai filmrendező, a Twin Peaks és a Mulholland Drive rendezője a hétvégén találkozott Petro Porosenko ukrán elnökkel. Ez az ukrán elnöki hivatal közleményéből derül ki. Lynch azért utazott Ukrajnába, mert a jótékonysági alapítványa irodát fog nyitni az országban. A David Lynch Alapítvány veteránokon, menekülteken és a családon belüli erőszak áldozatain segít.

Porosenko azt mondta, a háború sújtotta országban fontosnak tartják ezeket az ügyeket, az alapítvány pedig segíthet az embereknek a stresszkezelésben. Sőt, Porosenko azt is felvetette Lynchnek, hogy akár egy filmet is rendezhetne “az ukrán hősökről”.

David Lynch azt mondta, hogy az alapítványa segítséget és “meditációs kurzusokat” fog nyújtani, és hiszi, hogy az ukránoknak tanulmányoznia kellene az általa a pszichológiai rehabilitációra használt módszereket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.