Egy 23 éves indiai férfi 459 szívószálat gyömöszölt a szájába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Manoj Kumar Maharana 23 éves indiai férfi az új világrekorder szívószálarcbatömködésben.

Nem volt elég a szívószálakat a szájába gyűrnie, 10 másodpercig meg is kellett tartania a köteget úgy, hogy nem ér hozzá, egyedül annyi könnyítés volt, hogy összegumizhatta a szívószálakat.

Az eddigi Guinness-rekordot Simon Elmore tartotta, de ő „csak” 400 műanyag-szívószálat tudott a szájába tömni. (Mashable)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.