Ennyire kamu hírt még a mai erős mezőnyben is ritkán látni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az álhírek korában már nem igazán meglepő, inkább régimódi gagyiságában figyelemre méltó az alábbi kattintásvadász megoldás, már csak azért is, mert rejtély, hogy ki kattintana ilyesmire őszinte érdeklődéssel.

„Snoop Dogg udvarolt Zsédának?”

tette fel a kérdést címben a Blikk.

A meglepő válasz: nem udvarolt, csak „az énekesnő nemrég egy interjúban mesélt róla, hogy az egyik legismertebb amerikai rapper, Snoop Dogg szerelmével üldözte őt – bár csak álmában”.

Vonatkozó irodalom:

A hasonló címekről nemrég az Index készített tanulságos videót.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.