Lecsukták Sz. Andrást, aki Kinder-tojásból árult heroint Dublinban

2017 november 21., kedd 12:33
48

Alig néhány nappal azok után, hogy az Oxfordban melltartójából kokaint és heroint áruló B. Szilviát három évre ítélték, újabb közepesen leleményes magyar dílert csuktak le a Brit-szigeteken.

Sz. Andrásnál egy dublini házkutatás során találtak egy Kinder-tojást, amiben kis zacskókban heroint tárolt. Volt nála egy kis mérleg és 1365 eurónyi készpénz is. Az ír rendőrök kérdésére Sz. bevallotta, hogy két hete folglalkozik kábítószer-kereskedelemmel, és a pénzt Magyarországon élő lányának tervezte hazaküldeni.

A férfinak az utóbbévekben két drogügye is volt, 2014-ben még felfüggesztett börtönbüntetéssel úszta meg. Ügyvédje szerint Sz. akkor épp gyógyulóban lévő ex-heroinfüggő volt.

Az ítéletet felolvasó bíró szerint Sz. Írországban rendes munkavállaló volt, de mivel korábban már két esélyt is kapott az igazságszolgáltatástól, és nem élt ezekkel, ezúttal letöltendő börtönbüntetésre ítéli. (via HVG)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt