Lerohanta a Momentum a KDNP sorosozó sajtótájékoztatóját

2017 november 21., kedd 16:58
295

A KDNP-s Hollik István a Móricz Zsigmond körtéren tartott sajtótájékoztatót, nem messze a Momentum Mozgalom egyik aláíró standjától, ahol a civiltörvény elleni népszavazáshoz gyűjti a szignókat a parlamentbe igyekvő álomgyilkos párt. 

Hollik természetesen „Soros-gárdáról” beszélt, amikor a Momentum egyik elnökségi tagja Soproni Tamás belépett a képbe és azzal kontrázott, hogy felháborító, amikor a „jól fűtött” szolgálati autójából kipattanó kormánypárti megmondóemberek azokat a civileket vegzálják, akik ténylegesen egy jobb országért dolgoznak. 

A kánon után egy pillanatra párbeszédszerű kérdezz-felelek is kialakul és Soproni előbb vitát szeretne a kérdésben, majd azt próbálja megígértetni Hollikkal, hogy ha valóban összejön 200 ezer aláírás, engedi megtartani a kormány a népszavazást és nem futamodik meg úgy, mint tette az olimpia ügyében. 

Hamar visszabillen a kommunikáció a semmibe: a KDNP-s a saját sajtótájékoztatóját igyekszik visszafoglalni, a Momentum vitázni akar, megegyezés nincs. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt