Lerohanta a Momentum a KDNP sorosozó sajtótájékoztatóját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A KDNP-s Hollik István a Móricz Zsigmond körtéren tartott sajtótájékoztatót, nem messze a Momentum Mozgalom egyik aláíró standjától, ahol a civiltörvény elleni népszavazáshoz gyűjti a szignókat a parlamentbe igyekvő álomgyilkos párt. 

Hollik természetesen „Soros-gárdáról” beszélt, amikor a Momentum egyik elnökségi tagja Soproni Tamás belépett a képbe és azzal kontrázott, hogy felháborító, amikor a „jól fűtött” szolgálati autójából kipattanó kormánypárti megmondóemberek azokat a civileket vegzálják, akik ténylegesen egy jobb országért dolgoznak. 

A kánon után egy pillanatra párbeszédszerű kérdezz-felelek is kialakul és Soproni előbb vitát szeretne a kérdésben, majd azt próbálja megígértetni Hollikkal, hogy ha valóban összejön 200 ezer aláírás, engedi megtartani a kormány a népszavazást és nem futamodik meg úgy, mint tette az olimpia ügyében. 

Hamar visszabillen a kommunikáció a semmibe: a KDNP-s a saját sajtótájékoztatóját igyekszik visszafoglalni, a Momentum vitázni akar, megegyezés nincs. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.