Magyar fociközeg: kinézték a csapatból, mert tanult

2017 november 21., kedd 21:40
177

Az M4 megpróbálta a lehetetlent: a sportcsatorna egy alig 20 perces műsorban igyekezett utánajárni, mitől is beteg a magyar futball, miért hiányzik az összhang szurkolók és játékosok között, miért nem járnak meccsre a nézők és miért motiválatlanok a focisták. 

Megszólalt a műsorban Bódog Tamás, Torghelle Sándor és Tőzsér Dániel is, de a legérdekesebb rész Dr. Horváth Zsolt monológja, amit a műsor készítői ki is szerkesztettek egy külön blokkba. 

Dr. Horváth Zsolt 2006 és 2013 között a Pécs, aztán két éven keresztül az MTK, majd a Debrecen profija volt, mielőtt idén - miután a szívét műteni kellett - 29 évesen visszavonult. Most szakkomentátorként is dolgozik. 

A videóban arról beszél, hogy komoly nehézségeket jelentett neki tanulmányokat folytatni labdarúgóként. Horváthnak nem az ideje hiányzott a magoláshoz a sorozatos edzések miatt, hanem a játékosok pécézték ki, vagy néztek rá legalábbis furán, amiért egyetemre jár és meccsről hazafele menet a buszon néha elővette a könyvét, hogy tanuljon. 

A csatár szerint, aki hangsúlyozza hogy egyáltalán nem akart kilógni a csapatból emiatt, több társában egyfajta kisebbségi érzést keltett, hogy ő tankönyvet forgat mérkőzések vagy edzések után. 

Horváth szerint emiatt lehettek vele néha durvábbak vagy nem annyira kedvesek a csapattársak, és emiatt kicsit outsidernek érezhette magát az öltözőben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt