Soros magyarul üzent kollégáinak, hogy kész megvédeni őket

2017 november 21., kedd 16:01
441

Interjút kért az RTL Klub a kormányzati propaganda célkeresztjébe állított Soros Györgytől, aki a napokban közleményben, majd a Financial Times-nak adott interjújában is reagált az ellene és általa támogatott szervezetek ellen indított „nemzeti konzultációra”.

A közleményben pontról pontra cáfolta a konzultációban sugalmazott kérdések válaszait, az interjúban pedig arról beszélt, hogy Orbán Viktor maffiaállamában nincsenek biztonságban azok, akik ellenvéleményt fogalmaznak meg, titkosszolgálati megfigyelésnek vannak kitéve, köztük azok is, akiket a Nyílt Társadalom Alapítvány támogat.

Soros az RTL Klubnak küldött videóüzenetében azt hangsúlyozza, hogy épp azok miatt nem maradhatott csendben, akiknek a munkáját besározzák, bemocskolják a Fidesz politikusai, mert „rosszul esik” az alapítvány dolgozóinak, ezért „meg kell szólalnom és meg kell védenem őket”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt