A DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója is részt vesz 15. Anilogue filmfesztiválon

Tbg
KULTÚRA
2017 november 22., 16:41
comments 3

A jövő héten kezdődő 15. Anilogue Nemzetközi Filmfesztivál vendége lesz a DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója, Shelley Page is, aki részt vesz az egészestés animációk versenyének zsűrijében és a tehetséges magyar animációs diákok munkáival is megismerkedik, mondta el Liszka Tamás fesztiváligazgató a mustra szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt év legjelentősebb animációs alkotásaiból merítő fesztivált idén egy héttel később, november 29. és december 3. között rendezik meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kino moziban, de számos más helyszínen, a Magvető Caféban, a Francia Intézetben és a belvárosi Három Holló kávéházban is szerveznek programokat.

A fesztivál a százéves függetlenségét ünneplő Finnország animációs alkotásainak külön figyelmet szentel: mintegy 50 alkotást vetítenek a mustrán és finn alkotók is érkeznek Budapestre. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.