A DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója is részt vesz 15. Anilogue filmfesztiválon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A jövő héten kezdődő 15. Anilogue Nemzetközi Filmfesztivál vendége lesz a DreamWorks Animation nemzetközi igazgatója, Shelley Page is, aki részt vesz az egészestés animációk versenyének zsűrijében és a tehetséges magyar animációs diákok munkáival is megismerkedik, mondta el Liszka Tamás fesztiváligazgató a mustra szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt év legjelentősebb animációs alkotásaiból merítő fesztivált idén egy héttel később, november 29. és december 3. között rendezik meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kino moziban, de számos más helyszínen, a Magvető Caféban, a Francia Intézetben és a belvárosi Három Holló kávéházban is szerveznek programokat.

A fesztivál a százéves függetlenségét ünneplő Finnország animációs alkotásainak külön figyelmet szentel: mintegy 50 alkotást vetítenek a mustrán és finn alkotók is érkeznek Budapestre. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.