Egy érettségire készülő diák kérdezte fel Balog minisztert Magyarország rémes PISA-eredményei miatt

Tbg
oktatás
2017 november 22., 20:18

Az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy a mai parlamenti kulturális bizottsági ülés után távozó Balog Zoltán minisztert egy középiskolai diák állította meg.

Balog miniszter nagyon nem állt meg, de átvette Mészáros Dávidtól a levelet, amelyben a magyar oktatással kapcsolatos problémákat gyűjtötte össze, és azt ígérte, válaszolni fog rá.

A legfrissebb PISA-felmérésben Magyarország ismét az átlag alatt teljesített, a háromévente készülő nemzetközi felméréssorozatban immár sokadszor. Balog államtitkára szerint egyébként 2019-től már gyakorlatisabb lesz az új alaptanterv. (RTL Klub/Hvg)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.