Érmet kapott a győztes csapattól a labdaszedő fiú, aki miatt tömegverekedés tört ki az ausztrál kupadöntőn

futball
2017 november 22., 10:57
comments 85

A hosszabbításban járt az ausztrál kupadöntő, a hazai pályán játszó Sydney vezetett 2-1-re, amikor a vesztésre álló Adelaide játékosa felborította a labdaszedő gyereket, mert az nem adta oda neki bedobáshoz a labdát. 

link Forrás

A fiút gyorsan kimentették a hirtelen kipattant tömegverekedésből. 

A Sydney megtartotta az előnyét, a fiút pedig felhívták az emelvényre, érmet is kapott és a kupát is felemelhette. 

Azt mondták, hogy megérdemli, mert a testi épségét sem kímélte a csapatért. 

A gesztus megosztotta a közvéleményt, mert abban ugyan mindeki egyetértett, hogy megbocsáthatatlan dolog felborítani egy gyereket, az viszont sportszerűtlen, hogy a fiú nem adta vissza a labdát. 

Egy keddi BL-meccsen is gond volt a labdaszedővel, de vele éppen azért, mert sürgetni akarta a Sevillában vezető Liverpool bedobását, emiatt össze is szólalkozott vele Jürgen Klopp, az angolok edzője. (nso.hu)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.