Nőt abuzált egy medve Szovátán

Tbg
ÁLLAT
2017 november 22., 17:34
comments 109

Videó rögzítette, amint egy medve üldözőbe vesz egy nőt, aki végül egy kertben talált menedéket az erdélyi Szovátán, írja a Főtér.

A Főtér azt írja, hivatalosan csak 3, a városba betérő medvét ismernek el a hatóságok, de a lakosság szerint vannak huszan is. Az állatok a Medve-tó környéki utcákban jelennek meg és ételt keresnek, kukákat borogatnak, de annyira felbátorodtak, hogy időnként még a járókelőket is megkergetik.

Jobbra fent az úton a medve, balra a kanyarban a rémült nő.
photo_camera Jobbra fent az úton a medve, balra a kanyarban a rémült nő. Fotó: Főtér.ro

Fordítva sült el a medveinvázió legújabb állomása a földteke (vagy -korong) másik oldalán. Kaliforniában egy Taco Bellt keresett fel három medve, de egy járőrautó kitartó jelenléte végül meghátrálásra kényszerítette az éhes állatokat:

link Forrás

Most pedig következzenek a valódi hírek:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.