Ötezer Soros-könyvet rendelt a Fidesz frakciója a Pesti Srácok kiadójától

2017 november 22., szerda 7:32
216

Bár a Fidesz-frakciónak csak 114 tagja van, de október 20-án mégis ötezer darabot rendeltek a kedvenc revolverblogjuk által kiadott Soros-könyvől. Az Mfor.hu az Országgyűlés honlapján közzétett nyilvános szerződéslistában vette észre, hogy a Fidesz 13 millió forint értékben rendelte meg Andreas von Réty: George Soros című könyvét a Pesti Srácokat is kiadó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.- től.

A Gerilla Press Kft. 2013-ban legalább négyszer, összesen 4,4 milliót kapott kommunikációs tanácsadásért a Fidesztől. Huth Gergely főszerkesztő cége ezen kívül összesen 10,6 millió forint értékben kapott megbízásokat a Belügyminisztériumtól.

A lap megkeresésére a Fidesz annyit közölt, hogy az 5000 könyvet a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki. A könyv teljes címe George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy a lakossági fórumokra készülő fideszeseket ellássa összeesküvés-elméletekkel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt