Ötezer Soros-könyvet rendelt a Fidesz frakciója a Pesti Srácok kiadójától

Bár a Fidesz-frakciónak csak 114 tagja van, de október 20-án mégis ötezer darabot rendeltek a kedvenc revolverblogjuk által kiadott Soros-könyvől. Az Mfor.hu az Országgyűlés honlapján közzétett nyilvános szerződéslistában vette észre, hogy a Fidesz 13 millió forint értékben rendelte meg Andreas von Réty: George Soros című könyvét a Pesti Srácokat is kiadó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.- től.

A Gerilla Press Kft. 2013-ban legalább négyszer, összesen 4,4 milliót kapott kommunikációs tanácsadásért a Fidesztől. Huth Gergely főszerkesztő cége ezen kívül összesen 10,6 millió forint értékben kapott megbízásokat a Belügyminisztériumtól.   

A lap megkeresésére a Fidesz annyit közölt, hogy az 5000 könyvet a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki. A könyv teljes címe George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy a lakossági fórumokra készülő fideszeseket ellássa összeesküvés-elméletekkel. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.