Pintér Attila legőszintébb felcsúti megszólalása

futball
2017 november 22., 13:33
comments 57

A Puskás Akadémia fényesen bebizonyította már, hogy amit meg lehet venni a költségvetés helyett Felcsútra átirányított pénzért, azt meg is veszi. Legyen az akár az akadémián nevelekedett játékosok helyére szerződetett komplett kezdőcsapat, idegenlégiósokkal, cserékkel együtt. 

Egy dologgal akad probléma egyelőre, hogy nézőket nem lehet venni. Próbálkozni azért becsülettel, van ingyenes buszos utaztatás több településről is, megáll a kisvasút a stadionnál, a jegyvásárlók között biciklit, wellnesshétvégét vagy akár egy madridi utat is kisorsolnak. Rámentek arra is, hogy komplett osztályokat csábítsanak ki, azok az iskolák pedig, akik a legtöbb gyereket toborozzák, ajándékot kapnak. Itt lehet megnézni, amikor örülni kell az ajándéknak: 

link Forrás

Ennek ellenére bántó érdektelenség van a Pancho Arénában, ahol a VIP-páholy a legtömöttebb lelátórész. A kisiskolások hangja nem annyira erős, tábor az nincs, pláne olyan, amelyik idegenbe is elkísérné a csapatot. Miután saját nevelésű fiatalok sincsenek a csapatban, így a szülők, hozzátartozók sem kísérgetik a Puskás Akadémiát, a légiósok rokonai pedig messze élnek. A Honvéd elleni meccsen, Kispesten egyetlen egy ember állt a vendégszurkolóknak fenntartott helyen, de róla is kiderült, hogy nem Felcsút-drukker. 

Na, így talán már érthető, hogy Pintér Attila miért mondta ezt a hétvégi, Felcsúton lejátszott meccs után:

link Forrás

Még egyszer: a meccs nem Diósgyőrben volt, hanem Felcsúton, ahová nem a teljes tábor kísérte el a Diósgyőrt, de így is irigyelte őket Pintér. 

Ezen a képen a háttérben a Puskás tábora látható:

photo_camera Fotó: pfla.hu

Itt pedig a bal sarokban a Felcsútra ellátogató diósgyőri szurkolók:

photo_camera Fotó: pfla.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.