Utas fogta meg a dzsakartai vonaton ámokcsúszó kígyót

Tbg
közlekedés
2017 november 22., 22:32

Vigyázó szemünket vessük az indonéziai Dzsakartára, a globális felmelegedésnek hála, talán meg a magyar vasúton is lesz hasonló jelenet. 

Egy csúszómászó rejtőzött el az egyik szerelvényben, amely miatt leállították a vonatot, és a rendőrség is kiszállt. Ám a lábatlan állattal nem nagyon tudtak mit kezdeni.

Szerenécsre egy utas értett a kigyófogáshoz és egy egészen laza mozdulattal előkapta, és agyoncsapta a feltehetően jegy nélkül utazó állatot. A technikának hála, egy másik utas videóra rögzítette a jelenetet, íme:

link Forrás

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.