Az oregoni nő meglátogatta a börtönben a szerelmét, hogy egy csókkal átadjon neki egy rakás methet, csak aztán a férfi belehalt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 41 éves Anthony Powell egy oregoni börtönben töltötte életfogytiglani büntetését, mert a bíróság bizonyítottnak látta, hogy halálra késelte az anyósát. Anthonynak pedig a börtönben nagyon hiányzott a metamfetamin.

Melissa Ann BlairFotó: Clackamas megyei seriffhivatal

Anthony barátnője, a 46 éves Melissa Ann Blair (ő nem az, akinek az anyját megölte a férfi) ezen próbált segíteni, ezért 2016 júniusában meglátogatta Anthonyt a sitten, és vitt neki 7 kis zacskónyi drogot. Hogy a szer átadását álcázzák az őrök előtt, megcsókolták egymást, majd a szájon át kapott kis zacskókat Anthony sorban lenyelte.

A gond csak az volt, hogy két zacskó kirepedt a férfi gyomrában, és nem sokkal később meg is halt mérgezésben.

A bíróság most Blairt is 2 évnyi börtönre ítélte, hiszen a nőnek együtt kellett működnie a drog becsempészésében. Miután szabadul pszichiátriai felügyelet és elvonó vár rá. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.