Az oregoni nő meglátogatta a börtönben a szerelmét, hogy egy csókkal átadjon neki egy rakás methet, csak aztán a férfi belehalt

A 41 éves Anthony Powell egy oregoni börtönben töltötte életfogytiglani büntetését, mert a bíróság bizonyítottnak látta, hogy halálra késelte az anyósát. Anthonynak pedig a börtönben nagyon hiányzott a metamfetamin.

Melissa Ann BlairFotó: Clackamas megyei seriffhivatal

Anthony barátnője, a 46 éves Melissa Ann Blair (ő nem az, akinek az anyját megölte a férfi) ezen próbált segíteni, ezért 2016 júniusában meglátogatta Anthonyt a sitten, és vitt neki 7 kis zacskónyi drogot. Hogy a szer átadását álcázzák az őrök előtt, megcsókolták egymást, majd a szájon át kapott kis zacskókat Anthony sorban lenyelte.

A gond csak az volt, hogy két zacskó kirepedt a férfi gyomrában, és nem sokkal később meg is halt mérgezésben.

A bíróság most Blairt is 2 évnyi börtönre ítélte, hiszen a nőnek együtt kellett működnie a drog becsempészésében. Miután szabadul pszichiátriai felügyelet és elvonó vár rá. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.