Az oregoni nő meglátogatta a börtönben a szerelmét, hogy egy csókkal átadjon neki egy rakás methet, csak aztán a férfi belehalt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 41 éves Anthony Powell egy oregoni börtönben töltötte életfogytiglani büntetését, mert a bíróság bizonyítottnak látta, hogy halálra késelte az anyósát. Anthonynak pedig a börtönben nagyon hiányzott a metamfetamin.

Melissa Ann BlairFotó: Clackamas megyei seriffhivatal

Anthony barátnője, a 46 éves Melissa Ann Blair (ő nem az, akinek az anyját megölte a férfi) ezen próbált segíteni, ezért 2016 júniusában meglátogatta Anthonyt a sitten, és vitt neki 7 kis zacskónyi drogot. Hogy a szer átadását álcázzák az őrök előtt, megcsókolták egymást, majd a szájon át kapott kis zacskókat Anthony sorban lenyelte.

A gond csak az volt, hogy két zacskó kirepedt a férfi gyomrában, és nem sokkal később meg is halt mérgezésben.

A bíróság most Blairt is 2 évnyi börtönre ítélte, hiszen a nőnek együtt kellett működnie a drog becsempészésében. Miután szabadul pszichiátriai felügyelet és elvonó vár rá. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.