Halász János a Fidesz nevében kéri a kormányt, hosszabbítsák meg a nemzeti konzultáció leadási határidejét

politika
2017 november 23., 10:34
comments 228

A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hosszabbítsa meg a Sorossal riogatós szóló nemzeti konzultáció határidejét december 1-jéig - erről beszélt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. 

Halász elismételte a Fidesz és a kormány által hangoztatott, mások által teljesen ellenőrizhetetlen adatot, miszerint még el sem érkezett a visszaküldési határidő, de már több mint 1,7 millióan küldték vissza a sorosozós nemzeti konzultációt. Ez pedig már most rekordnak számít, hiszen eddig egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ilyen sokan (persze természetesen ezt sem tudja ellenőrizni a Fideszen és a kormányon kívül senki).

Halász János szerint még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek (ezt sem tudja ellenőrizni senki), és azt szeretnék, ha mindenki el tudná mondani a véleményét, ezért a pénteki határidő meghosszabbítását kezdeményezik a kormánynál.

A lehető legtöbb emberre van szükség, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől (amit amúgy Soros már nem is javasol), és attól a frontális támadástól, amit Soros György indított hazánk ellen kizárólag azért, mert nem akarunk bevándorlóország lenni (Soros nem indított semmilyen támadást Magyarország ellen).

Halász hozzátette, hogy Soros György most már személyesen is támadást indított, a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, hazudik és fenyeget. Bejelentette, hogy kampányt indít az ország ellen (nem az ország ellen, hanem csak válaszolni akar az Orbán-kormány vádjaira), ehhez médiát vásárolt magának (nem), rájuk uszította a brüsszeli szövetségeseit (nem), a Soros-szervezeteket, és a hírek szerint azok ügyvivői hamarosan az Egyesült Államokba utaznak, hogy ott is lejárassák Magyarországot (???).

Halász János még a fetieken kívül is elég sokat hazudozott a sajtótájékoztatóján, de a lényeget már leírtuk. (Az MTI tudósítása nyomán.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.