A Közel-Kelet Hitlerének nevezte az iráni ajatollahot a szaúdi koronaherceg

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mohammed bin Szalman herceg, aki egyben Szaúd-Arábia hadügyminisztere is, csütörtökön a New York Timesnak azt mondta, szembe kell szállni az Ali Hámenei által irányított, iráni expanzióval. „Európától már megtanultuk, hogy a csillapítás politikája nem működik. Nem akarjuk, hogy az új iráni Hitler a Közel-Keleten ismételje meg azt, ami Európában történt”- mondta Szalman herceg.

Mohammed bin Szalman hercegFotó: HO/AFP

Az Irán és Szaúd-Arábia közötti feszültség a hónap elején tovább éleződött, amikor a szaúdiakkal szövetséges libanoni miniszterelnök arra hivatkozott a lemondásánál, hogy félti az életét az Irán által támogatott Hezbollahtól. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.