„I'm a legend!” – üvöltötte az őrjöngő férfi a londoni vasútállomáson, mielőtt a rendőrök áramot vezettek bele

bűnügy
2017 november 24., 10:10
comments 108

Az alábbi videó még egy 2016-os hétfői éjszakán készült a London Bridge vasútállomáson, de csak a napokban hozták nyilvánosságra.

link Forrás

Egy margate-i férfi látható rajta, aki minden jel szerint komoly idegrendszeri problémával küzdött vagy valamilyen szer befolyásoltsága alatt állt, őrjöngve fenyegette veréssel a biztonságiakat, arra járó Millwall-szurkolókat és még egy kis termetű nőt is, aki megpróbálta csitítani. A mentális brexit azzal ért véget, hogy a férfit, aki azt üvöltötte, hogy „I'm a legend!”, a kiérkező rendőrség sokkolóval ártalmatlanította. (Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.