Meglátjuk, hogy a Fidesz hajlandó-e számonkérhető választási ígéreteket tenni

politika
2017 november 24., 20:35
comments 132

Az igaz, hogy a Fidesz elmúlt hét éve sok kétséget nem hagyott afelől, hogy a párt hogyan működik kormányon, de talán mégis érdekes lenne, hogy a sorosozáson kívül milyen számonkérhető ígéretekkel kér további négy évet Orbán Viktor. 

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV-ben kétszer sem volt hajlandó elárulni, hogy lesz-e konkrét, leírt, számonkérhető választási programjuk. 

link Forrás

Kis közjáték:

link Forrás

És akkor másodszor is meglátjuk.

link Forrás

Legyen erős mindenki, ha a háborús helyzetben úgy alakul, hogy nem lesz program. 2014-ben sem volt, Orbán Viktor annyival elintézte: Folytatjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.