Hosszú totojázás után Messi végre aláírt

sport
2017 november 25., 11:44
comments 37

Sírhatnak a világ sportrovatszerkesztői, mert nem lehet többé izgalmas kamuhíreket közölni arról, hogy Lionel Messi titokban rég megállapodott a Manchester Cityvel vagy a PSG-vel az átigazolásáról, a Barcelona ugyanis szombat délben bejelentette, hogy most már tényleg aláírták Messi szerződéshosszabbítását. Hónapok óta tartotta ugyanis magát a hír - vagy álhír - hogy a focista szerződését, bár megszövegezték, de fizikailag azért nem írták alá, mert Messi elkívánkozna.

Ebből annyi volt a tény, hogy nem írt alá, ami most megtörtént. Az új megállapodás 2021. június 30-ig szól, Messi nem sokkal azelőtt fogja betölteni a 34-et. A fizetését nem közölték, a kivásárlási ára 700 millió euró, vagyis több, mint háromszor annyi, mint Neymaré volt, amikor a PSG váratlanul kifizette, a világ legdrágább játékosává téve a brazilt.

(via Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.