Mesterséges lélegeztetés esetén mindkét résztvevő félnek 35 forintot kell fizetnie légköbméterenként Debrecenben

2017 november 25., szombat 7:16
139

A közterületen osztott ételből ezentúl tehát 35 ft értékben leadandó a Városháza portáján: kiflinként 1 db. csücsök, levesenként 1 teáskanál leves, pörkölt esetén 6 szem tészta egy mokkáskanálnyi szafttal, valamint 35 db. morzsa az esetleges desszertből. 50 literenként egy evőkanál tea beszolgáltatása szükségeltetik.

Ez vicc? Igen, az, a Kétfarkú Kutyapárt debreceni szervezete sütötte el, mégis halálosan komoly.

A hét híre volt, hogy a debreceni önkormányzat zavarba ejtő előterjesztést tárgyal. Eszerint a városban közterülethasználati díjat vetnének ki az ételosztást szervezőkre. A dolog azért igazán furcsa, mert egyfelől megsarcolnák az éhezőkön önként segítőket, másfelől a tervezett, négyzetméterenként 35 forintos napidíj jelképes, így az egész tényleg csak a hergelésre meg a kellemetlenkedésre szolgál, semmi másra.

Az MKKP ezért saját rendelettervezettel sietett az önkormányzat segítségére, amiben pontosan megszabnák, hogy természetbeni fizetés esetén melyik ételfajtából mennyit kell beszolgáltatni a Városházának kajaosztás esetén, hogy kijöjjön a 35 forintos érték.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt