Trump egyszerűen képtelen elviselni, hogy nem ő lett megint az év embere a Time magazinban

Média
2017 november 25., 11:28
comments 82

Az elnök nem mond igazat arról, hogyan választjuk ki az Év Emberét. A TIME nem kommentál a győztessel kapcsolatban annak december 6-i publikálásáig.

Ezt a twitet tette közzé az ismert amerikai képes magazin szombaton. 

A lap azért hazudtolta meg az amerikai elnököt, mert Trump pár órával korábban a következőket twitelte ki:

Felhívtak a Time Magazintól, hogy a tavalyi évhez hasonlóan VALÓSZÍNŰLEG én leszek az Év Embere, de bele kell egyeznem egy interjúba és egy nagyobb fotózásba. Azt mondtam, hogy a valószínűleg nem elég és passzoltam. Amúgy köszi!

Trumpnak és a Time-nak egészen bizarr közös múltja van, előbbi ugyanis annyira be szeretett volna kerülni az utóbbiba, hogy 2015-ben például azt üzente Twitteren Bill O'Reilly médiacápának, hogy

Köszönöm @oreillyfactor csodálatos vezércikkét arról, hogy miért engem kellett volna az Év Emberének választani a Time Magazine-ben. Önnek kéne vezetnie a Time-ot!

Ez már egy sok éve tartó sóvárgás kirobbanása volt, 2012-ben ugyanis hősünk arról twitelt, hogy

Tavaly akkor jöttem rá, hogy a Time Magazin elvesztette minden hitelességét, amikor nem kerültem fel a top100-as listájukra...

A hosszas sóvárgás végül célt ért, és meglepetésszerű elnökválasztási gyözelme után egy hónappal tavaly valóban Trump lett a 2016-os Év Embere a Time-nál. A Washington Post idén júniusi cikkében leplezte le, hogy az elmúlt évtizedben Trump túlzás nélkül mániákusan vágyott a Time címlapjára: kiderült, hogy legalább öt, a milliárdos elnök tulajdonában lévő golfklubban lóg a falon - ki tudja, mióta - a Time 2009. március elsejei számának a bekeretezett címlapja, amin Donald Trump látható, olyan címek társaságában, mint

Donald Trump: A Gyakornok óriási televíziós siker!

és

Trump minden fronton arat, a tévében is!

Csakhogy a Time-nak eleve nem volt 2009. március 1-es kiadása, Trump pedig ebben az évben egyetlen címlapjukon sem szerepelt.

(via Politico)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt