Halász János a kínok kínját élte át, amikor a Fidesz új kedvenc könyvéről és annak ufóhívő szerzőjéről kérdezték

POLITIKA
2017 november 26., 20:20
comments 293

Halász János fideszes frakcióvezető sajtótájékoztatóján az alábbi párbeszéd hangzott el:

RTL Klub: Szóvivő úr hisz a Csillagkapu-összeesküvésben? 

Halász: Nem ismerem a Csillagkapu-összeesküvést. Ki jegyzi ezt az összeesküvést? Höhö...

RTL: És abban hisz, hogy az ufók köztünk járnak?

Halász: Hehe, hehe, höhöhö...

RTL: Komolyan kérdezem.

Halász: Igen, most rá akar vezetni egy névre, aki ilyeneket írt...

Ha valaki nem értené, mi a bánat folyik itt, az olvassa el Szily László tegnapi cikkét arról, hogy egy totál zakkant ufó-, piramis-, csillagkapu-, és illuminátuskutató Sorosról írt könyvét használja hivatalos kampányfegyvernek a Fidesz.

Az RTL Klub riportere ezért tudakolta Halásztól, hogy akkor vajon az Andreas von Rétyi által előadott többi összeesküvés-elméletet is komolyan veszik-e.

De Halász a gyötrelmes heherészések után mindenkit megnyugtatott, hogy egyelőre csak a Sorosról szóló összeesküvéselmélet része a hivatalos pártprogramnak. Halász nem is olvasta "Rétyi úr" többi könyvét, de a Soros-könyv szerinte "alapos, pontos munka", amely "valóságos összefüggéseket tár fel". 

Amikor az RTL rákérdez, hogy írhat-e hiteles és pontos könyvet egy olyan szerző, aki Drakula gróf és Báthory Erzsébet utódjának képzeli magát, akkor Halász annyit mond, hogy ő nem ismeri a családfáját.

Végül pedig azt is megtudtuk, hogy Halász mostanában Arany Jánost és Hamvas Bélát olvas. Ráfér.

(Via RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.