Egy totál zakkant ufó-, piramis-, csillagkapu-, és illuminátuskutató Sorosról írt könyvét használja hivatalos kampányfegyvernek a Fidesz

POLITIKA
2017 november 25., 10:36
comments 339

A szándékos népbutítás egészen extrém példája az, amit a Fidesz egy Soros Györgyről írt könyvvel művel.

Szerdai hír volt, hogy a Fidesz frakciója 13 millió forint értékben 5000 példányt rendelt egy Andreas von Rétyi nevű német szerző George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című könyvéből, amit egyébként a Pesti Srácok nevű kormányzati heccblog kiadója, a Gerilla Press adott ki. A Fidesz az ügyról annyit közölt, hogy a könyveket az egyéni választókerületi képviselőinek osztotta ki.

Csakhogy az ügyben a legjobb poén az, hogy ki ez a szerző és milyen műveket írt a Soros-leleplezésen kívül. 

photo_camera Tiszta Drakula, le sem tagadhatná

Magát a Soros-könyvet Németországban egy olyan kiadónál jelentette meg először a 63 éves, magyar származású, Münchenben született szerző, amelyikről még egy konteós könyveket áruló magyar könyvesbolt weboldala is úgy fogalmaz, hogy

Sajátos kiadó a német Kopp Verlag. Itt találnak menedéket azok a szerzők, akiknek a könyveit elutasítják a hagyományos német kiadók.

A hagyományos kiadók elzárkózása nem véletlen. Von Rétyi ugyanis vérbeli diliszerző, aki leginkább ufológusnak nevezhető, de emellett a legvadabb összeesküvés-elméletekről ír "leleplező" könyveket. Illetve a rákgyógyításról, mert annak is tudja a titkát.

Pár konkrét példa, hogy milyen kötetekkel és kiket leplezett le von Rétyi:

  • A személyes kedvencem a Rákgyógyítás kézikönyve
  • Top secret. Az 51-es körzet és a "Sötét világ", titkos kísérletek, földalatti létesítmények és tiltott zónák
  • Az UFO-kapcsolat: mit rejtegetnek előlünk a kormányok, a tudósok és a katonák?
  • Az Idegenek Birodalma: Az Egyesült Államok UFÓ-titkai
  • Nem vagyunk egyedül! Jelek az űrből
  • Veszély az űrből, látótérben a Föld
  • A Csillagkapu-összeesküvés

De írt könyvet a Bilderberg-csoportról, a szeptember 11-i merényletek valódi, eltitkolt elkövetőiről és az illuminátusokról is, arról nem beszélve, hogy 2011-ben mit hallgatott el a tömegmédia. 

Érdemes végigpörgetni a weboldalát, ami pompás szórakozást nyújt minden szegletében. Von Rétyi még a saját önéletrajzával sem tud csalódást okozni, az derül ki ugyanis belőle, hogy a Fidesz tényfeltárója egyszerre leszármazottja Drakula grófnak és Báthory Erzsébetnek, miközben Zichy Mihály festő ük-ükunokája.

A dolog mindaddig tényleg vicces, amíg bele nem gondol az ember, hogy ennek a Csillagkapu-expertnek a könyvét a magyar kormánypárt halál komoly és hivatalos kampány-háttéranyagként használja. 

Kérdés ugyanakkor, hogy mi a súlyosabb: ez, vagy az, hogy von Rétyi könyvét még egy olyan könyváruház is, mint a Libri, olyan, a szerzőt független újságírónak mondó szöveggel ajánlja a webshopjában, hogy

Az első független szerző által írt életrajzi könyv magyarul arról az emberről, aki 
tőzsdei spekulánsként térdre kényszerítette a Bank of Englandet, filantróp milliárdosként pedig jótékonysági programjaival az egész világon jelen van. Soros
24,9 milliárd dolláros vagyonával a Forbes magazin szerint a világ 23. leggazdagabb
embere, de globális befolyását még ennél is jelentősebbnek becsülik.
A magyar származású üzletember életét, pénzügyi és közéleti karrierjét egy
szintén magyar származású német újságíró, a Münchenben született Andreas
von Rétyi mutatja be, németül 2016-ban megjelent kötetében.

Az ember azt hihetné, hogy a szerző a Financial Timesbe ír, nem pedig ufómagazinokba.

Erre varrjál az 51-es körzetben rákos ufó szőréből kötött Soros-fej-alakú gombot!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.