65 ezer néző: rögtön az első hétvégén bankot robbantott a Viszkis

Fotó: Szabó Adrienn

Óriásit kaszált Antal Nimród Viszkise a bemutatkozó hétvégén: az erdélyi hokikapusból lett legendás bankrablóról szóló filmet 65 ezren nézték meg a hétvégén, ami megközelíti a legnézettebb magyar filmek számait is - derül ki az Intercom közleményéből. A 444-en Szily Laci méltatta fenntartásokkal Antal filmjét. Összesen egyébként hat magyar film nyitott erősebben a rendszerváltás óta a Viszkisnél, ezek közül kettő is idén került mozikba (a Kincsem és a Pappa Pia)

  • Miniszter félrelép: 144 ezer néző
  • Üvegtigris 2: 114 ezer néző
  • Magyar Vándor 80 ezer néző
  • Szabadság, szerelem: 72 ezer néző
  • Kincsem: 72 ezer néző
  • Pappa Pia: 70 ezer néző

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.