Bepereli a Fideszt a lesorosozott LMP

politika
2017 november 27., 21:26
photo_camera Szél Bernadett Fotó: botost/444.hu

Bepereli a zöld párt a kormánypártot, amiért hétfői közleményükben azt állította, hogy Szél Bernadett pártelnök "futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot". 

Az LMP miniszterelnök-jelöltje Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével találkozott hétfőn, de néhány hete Brüsszelben találkozott uniós biztosokkal is, Corina Cretu regionális politikai biztossal és Vera Jourova igazságügyi és esélyegyenlőségi biztossal is, és a Fideszben már akkor lebérencezték. 

A Fidesz hétfői közleményében azt írta, hogy az LMP "kész a Soros-terv végrehajtására és nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével". 

Ezen kapta fel a vizet a zöld párt, mert szerintük "Szél Bernadett ma pont arról beszélt, hogy az LMP nem támogatja a felső korlát nélküli kvótát, a kormánypárt mégis ennek ellenkezőjét állította és kezdett kényszeredett sorosozásba". Szélék perelik a Fideszt és minden médiumot, amely mást ad a zöldek szájába és kritika nélkül közli a kormánypárt álláspontját.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.