Bepereli a Fideszt a lesorosozott LMP

Szél BernadettFotó: botost/444.hu

Bepereli a zöld párt a kormánypártot, amiért hétfői közleményükben azt állította, hogy Szél Bernadett pártelnök "futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot". 

Az LMP miniszterelnök-jelöltje Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével találkozott hétfőn, de néhány hete Brüsszelben találkozott uniós biztosokkal is, Corina Cretu regionális politikai biztossal és Vera Jourova igazságügyi és esélyegyenlőségi biztossal is, és a Fideszben már akkor lebérencezték. 

A Fidesz hétfői közleményében azt írta, hogy az LMP "kész a Soros-terv végrehajtására és nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével". 

Ezen kapta fel a vizet a zöld párt, mert szerintük "Szél Bernadett ma pont arról beszélt, hogy az LMP nem támogatja a felső korlát nélküli kvótát, a kormánypárt mégis ennek ellenkezőjét állította és kezdett kényszeredett sorosozásba". Szélék perelik a Fideszt és minden médiumot, amely mást ad a zöldek szájába és kritika nélkül közli a kormánypárt álláspontját.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.