Migránsoknak nézték a pécsi vízilabdásokat, mert túl gyanúsan ültek a kisbuszukban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A pécsi PVSK vízilabdázói szombaton* este Miskolcról jöttek haza, és mivel Miskolc eléggé messze van Pécstől, csak hajnali kettő körül értek Pécsre. A város határában azonban megállították őket a rendőrök, mert

egy éber pécsi migránsoknak nézte a vízilabdacsapatot, és bejelentést tett.

A magyarság etnikai homogenitásának önjelölt őre azt találta gyanúsnak, hogy a vízilabdások két fehér kisbuszán semmilyen felirat nem volt, konvojban utaztak, és sötét volt az utastérben, de az látszott, hogy sokan ülnek a két járműben.

De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője a Pécsi STOP-nak azt mondta, a rendőri ellenőrzés nagyjából annyiból állt, hogy a rendőrök benéztek a pihenő egyenmelegítős sportolókhoz az utastérbe. (Pécsi STOP)

*A Pécsi STOP szombat esti hazajövetelről ír, de a miskolci meccs szerdán volt, szóval vagy szerda az a szombat, vagy a meccs után még napokig Miskolcon maradt a csapat.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.