Olyan kézműves hülyefegyvert vetnek be Szíriában, hogy erre pacifistaként is csettinteni fogsz!

tech
2017 november 27., 14:33
comments 78
link Forrás

A "technical" igazi XX. század végi neoangol kifejezés, Szomáliában alakult ki, és olyan civil gépjárműveket jelent, amikre géppuskát szereltek. Afrikában egy hadúr menőségét az általa felsorakoztatott technicalek mennyisége mutatja. A technical látványos, a civil lakosság megfélemlítésére tökéletes, olcsó és mozgékony harci jármű, de ha igazi páncélozott katonai járművel találkozik, labdába sem rúghat. Azt, hogy a műfajban mekkora potenciál van, jól mutatja a fenti videó, amin a szír polgárháborúban harcoló, szalafista-dzsihadista Hayat Tahrir a-Sham egyik harcosa egy motorbiciklire rögzített kínai géppuskával lődöz.

Az öszvér olyan kiválóan - ugyanakkor nevetségesen - néz ki, hogy máris a Piaggio robogóm átalakításán gondolkodom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.