Csak a Kispest: Latifu lefejelte Lanzafamét

A 19. kerületi sportbarátok körében megütközést keltett, hogy szombaton egy nyúlfarknyi közleményben azt közölte a Budapest Honvéd futball klub, hogy fegyelmi problémák miatt szerződést bontottak Akeem Latifuval, a csapat nigériai játékosával, aki már két ízben is magára ölthette hazája címeres mezét.

Miközben a tavalyi bajnok 2-1-re kikapott a Mezőkövesdtől, egyáltalán nem volt világos, hogy mi vezetett a légiós kirúgásához.

Lanzafame itt egy 9. kerületi játékossal küzd a labsáért.Fotó: Koszticsák Szilárd

A Blikk több helyről is úgy értesült, hogy az egyik edzésen Latifu kiakadt, mert Davide Lanzafame, a csapat olasz csatára nem passzolt neki. Mélységes felháborodásában lefejelte a kiváló olasz sportembert, és meg is verte volna, ha a társak nem fogják le. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.