Lecsuktak nyolc csacsit

ÁLLAT
2017 november 28., 05:51
comments 21

Szokatlan büntetés-végrehajtási gyakorlatról számolt be a Times of India, a szubkontinensnyi ország angol nyelvű mértékadó lapja.

Dzsalaunban történt, hogy a helyi hatóság börtönbe zárt nyolc szamarat.

Az állatok visszaeső elkövetőként facsemetéket és egyéb terményeket zabáltak fel. A gazdájuk hiába ment a porkolábhoz reklamálni, nem adta ki a lakat alatt senyvedő állatokat.

Képünk csak illusztráció, egy Svájcban slamasztikába került szamarat ábrázol.
photo_camera Képünk csak illusztráció, egy Svájcban slamasztikába került szamarat ábrázol.

A gazda végül politikai segítséget kért, és a kormánypárt egyik helyi vezetője közbenjárására négy nap után elérte, hogy szabadpatára helyezzék jószágait.

Írásba kellett adnia ehhez, hogy soha többé nem engedi a szamarakat mások ültetvényeihez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.