Simicska Lajos ismét plakátra festette, hogy "Orbán egy geci"

POLITIKA
2017 november 28., 08:55
comments 385

Simicska Lajos kedd hajnalban Budapestről tartott haza Veszprémbe, amikor úgy döntött, hogy ismét plakátokra fújja, hogy Orbán egy geci

Simicska Lajos festékes flakonnal.
photo_camera Simicska Lajos festékes flakonnal.

Ezúttal több kormányzati plakátra is ráfirkálta véleményét, mind az állítólagos Soros-terv elleni konzultációt népszerűsítette eredetileg. 

Simicska Lajos cigivel.
photo_camera Simicska Lajos cigivel.

A plakátok Simicskát régóta zavarták, tudtuk meg az egykori oligarcha környezetéből. A plakátokon ott van, hogy "ne hagyjuk szó nélkül", és ő úgy döntött, hogy nem hagyja.

Simicska Lajos karba font kézzel.
photo_camera Simicska Lajos karba font kézzel.

Október 3-án a saját hirdetőoszlopaira fújta fel ugyanezt a szlogent, amit 2015 februárjában mondott ki először. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.