Simicska semmiféle kormánybuktató tervről nem tud

politika
2017 november 28., 15:04
comments 130

A NER-ből kikopott oligarcha az ATV Híradójának vette fel a telefont, miután kedden délelőtt a nemzeti konzultáció plakátjaira írta rá sárga festékkel, hogy Orbán egy geci.

Simicska a csatornának azt állította, semmilyen kormánybuktató, titkos tervről nem tud.

 Nem is érti, miért találgatja ezt a sajtó. Arra a kérdésre pedig nem válaszolt, hogy van-e olyan információja, amivel meg lehetne buktatni Orbán Viktort. 

Simicska Lajos festékes flakonnal.
photo_camera Simicska Lajos festékes flakonnal.

Simicska azt magyarázta, hogy csak azért firkál plakátokat, hogy elmondja a véleményét. Különösebb célja ezzel nincs, egyszerűen csak jól esik neki, megkönnyebbül, kiadja a frusztrációját. „Megkönnyebbül az ember, kiadta a frusztrációját, és akkor másnap már mindjárt jobban van” - tette hozzá. 

Elmondása szerint a 2014-es választások óta nem beszélt Orbán Viktorral, és soha többé nem is akar. Újra előadta, hogy azért veszett össze a miniszterelnökkel, mert nem a demokrácia felé halad a rendszer. Az már sajnos nem derül ki, hogy ez miért csak 2014-ben tűnt fel neki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.