Simicska szerint öngyilkosság lenne atombombát robbantani Orbán ellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Simicska Lajos festékes flakonnal.

Az újabb plakátfestés után RTL Híradója is megkérdezte a kegyvesztett oligarchától, van-e „atombombája” Orbán Viktor ellen, akiről egyre több felületre írja fel, hogy geci.

Simicska a miniszterelnök elleni információk kiteregetéséről csak ennyit mondott:

„Érdekes feltételezés, de egyet mondanék: öngyilkosnak tart engemet?”

Simicska Lajos korábban a Fidesz pénztárnokaként működött, ő áll a fideszes médiabirodalom mögött, 2014-ig pedig az ő cégei nyerték szét magukat a közbeszerzéseken. A sikerszéria akkor szakadt meg, amikor összeveszett Orbán Viktorral. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.