Felállítás közben tört ketté Békéscsaba karácsonyfája

Szomorú videót közölt a behir.hu, a felvétel tanúsága szerint felállítása közben tört ketté a város karácsonyfája. A behir újságírója a helyszínen volt, szerinte korhadt volt a fa belseje, ez okozhatta, hogy nem bírta el a törzs a lombkorona súlyát. A fenyőfát Jaminából ajánlották fel, helyette most új fát keresnek. Nehéz idők járnak mostanában a karácsonyfákra: a Kossuth téren felállított ország karácsonyfája egyszerűen ronda, Győrben pedig a fát szállító teherautó alatt szakadt be a térkő.

A videót érdemes hanggal megnézni, a helyiek komoly önmérsékletről tettek tanúbizonyságot, a letört rész szinte még földet sem ér, amikor az egyik férfi higgadt hangon közli: 

Mehetünk a másikért.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.