Felállítás közben tört ketté Békéscsaba karácsonyfája

belföld
2017 november 29., 12:33
comments 178

Szomorú videót közölt a behir.hu, a felvétel tanúsága szerint felállítása közben tört ketté a város karácsonyfája. A behir újságírója a helyszínen volt, szerinte korhadt volt a fa belseje, ez okozhatta, hogy nem bírta el a törzs a lombkorona súlyát. A fenyőfát Jaminából ajánlották fel, helyette most új fát keresnek. Nehéz idők járnak mostanában a karácsonyfákra: a Kossuth téren felállított ország karácsonyfája egyszerűen ronda, Győrben pedig a fát szállító teherautó alatt szakadt be a térkő.

A videót érdemes hanggal megnézni, a helyiek komoly önmérsékletről tettek tanúbizonyságot, a letört rész szinte még földet sem ér, amikor az egyik férfi higgadt hangon közli:

Mehetünk a másikért.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.