Gyurcsány Ferenc nem lesz miniszterelnök

politika
2017 november 29., 4:17
comments 177

Nem vállalna vezető szerepet Gyurcsány Ferenc, ha a pártja, a Demokratikus Koalíció netán kormányra kerülne. Ez esetben Gyurcsány még a frakcióvezetőséget se vállalná. "Sokszor elmondtam, hogy a remélt győzelem esetén sem kívánok kormányon működni, nem kívánom nehezíteni a jövendő demokratikus kormány miniszterelnökének a dolgát" - nyilatkozta a Népszavának.

Mindez elég távoli problémának tűnik, pláne úgy, hogy Gyurcsány szerint a DK-ban egyre többen vannak, akik nem akarnak közös listát az MSZP-vel. Gyurcsány ehhez még azt is hozzátette, hogy "nem ismer egyetlen demokartikus ellenzéki pártot sem, amely az MSZP-vel közös listán szeretne indulni".

Mindezek után még közölte, hogy a DK programjának összefoglaló üzenete az, hogy "összehozzák Magyarországot". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt