Gyurcsány Ferenc nem lesz miniszterelnök

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem vállalna vezető szerepet Gyurcsány Ferenc, ha a pártja, a Demokratikus Koalíció netán kormányra kerülne. Ez esetben Gyurcsány még a frakcióvezetőséget se vállalná. "Sokszor elmondtam, hogy a remélt győzelem esetén sem kívánok kormányon működni, nem kívánom nehezíteni a jövendő demokratikus kormány miniszterelnökének a dolgát" - nyilatkozta a Népszavának.

Mindez elég távoli problémának tűnik, pláne úgy, hogy Gyurcsány szerint a DK-ban egyre többen vannak, akik nem akarnak közös listát az MSZP-vel. Gyurcsány ehhez még azt is hozzátette, hogy "nem ismer egyetlen demokartikus ellenzéki pártot sem, amely az MSZP-vel közös listán szeretne indulni".

Mindezek után még közölte, hogy a DK programjának összefoglaló üzenete az, hogy "összehozzák Magyarországot". (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.