Gyurcsány Ferenc nem lesz miniszterelnök

politika
2017 november 29., 04:17

Nem vállalna vezető szerepet Gyurcsány Ferenc, ha a pártja, a Demokratikus Koalíció netán kormányra kerülne. Ez esetben Gyurcsány még a frakcióvezetőséget se vállalná. "Sokszor elmondtam, hogy a remélt győzelem esetén sem kívánok kormányon működni, nem kívánom nehezíteni a jövendő demokratikus kormány miniszterelnökének a dolgát" - nyilatkozta a Népszavának.

Mindez elég távoli problémának tűnik, pláne úgy, hogy Gyurcsány szerint a DK-ban egyre többen vannak, akik nem akarnak közös listát az MSZP-vel. Gyurcsány ehhez még azt is hozzátette, hogy "nem ismer egyetlen demokartikus ellenzéki pártot sem, amely az MSZP-vel közös listán szeretne indulni".

Mindezek után még közölte, hogy a DK programjának összefoglaló üzenete az, hogy "összehozzák Magyarországot". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.