Havazik!

Ne aggódjanak, képünk csak illusztráció. Annyira, mint idén január 13-án, még nem havazik, csak nem volt kedvem kimenni a fagyba egy vacak telefonos fotóért.Fotó: Balogh Zoltán

Hajnali negyed hétkor hószállingózás kezdődött Budapesten, ahogy azt fővárosi olvasóink az ablakon kitekintve személyesen is ellenőrizhetik. Tekintettel a hó budapesti közutakra és közlekedőkre gyakorolt hatására, illetve Ko Li-csiang kínai miniszterelnök budapesti tartózkodására, én ki se tenném a lábam a lakásból, akkora lesz a dugó.

A Magyar Közút már kedden figyelmeztette a közlekedőket, hogy a hét második felében havazás várható, a főváros pedig már november közepén esküdözött, hogy felkészült a téli időre. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.