Tao-rekorder: 47 milliárdot tolt sportcsapatoknak az OTP

sport
2017 november 30., 08:04
comments 90

Legnagyobb felajánlóként, minden hetedik adóforint a Csányi Sándor vezette OTP-től érkezett tao-támogatásként a sportcsapatokhoz, írja a G7. Bár a kúria döntése után ki kéne adni a támogatott látványcsapatsport szervezeteknek, hogy kitől és mennyi tao-felajánlás érkezett hozzájuk, egyelőre titkolóznak. A felajánló vállalatok sem teszik az ablakba, hogy

melyik csapatnak és mennyit fizetnek ahelyett, hogy az állam adóbevételeit növelnék.

A G7 megkeresésére

  • az OTP elárulta, hogy 47 milliárdot ajánlott fel tao-támogatásnak az elmúlt hat évben, de azt nem árulta el, hogy mely klubok voltak a kedvezményezettek.
  • A Magyar Telekom csak annyit válaszolt, hogy csak kisebb szervezeteknek juttattak pénzt taóval, de, hogy mennyit, nem árulták el.
  • A Mol biztosan tao-donor, de a támogatásokról szóló kérdések egyikére sem válaszolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.